Steghuis Transport Twente

Steghuis Transport Twente B.V. bestaat in 2009 50 jaar. Een heugelijke gebeurtenis die wij niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Vandaar dit jubileummagazine, waarin wij een schets geven van ons vooruitstrevend familiebedrijf: een onderneming, gespecialiseerd in nationaal en internationaal transport. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor speciale transporten, duiventransporten, 24 uur service, op- en overslag en zijn wij afhaalpunt voor De Heus Voeders.

Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om een woord van dank te richten aan onze klanten, waarmee wij vaak al een jarenlange relatie hebben.

Namens het gehele team van Steghuis Transport Twente B.V. wensen wij u veel leesplezier. Kunnen wij iets voor u betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn u graag van dienst!


De directie

Nieuws

  Opslagruimte

Te huur opslagruimte Steghuis beschikt over een beveiligde opslagruimte met laaddocks. - 800 m2     9 meter hoog. - 400 m2     4 meter hoog. (verdiepingsvloer belasting max. 600 kg p/m2) Het huren van...

Lees meer...